Lars Vaular på Øya

Øyafestivalen er en årlig festival som ble arrangert for første gang i 2014. Området for festivalen ble satt til Tøyenparken i Oslo, der det er et sammenhengende område som blir benyttet under festivalens fem dager med musikk og glade mennesker.

 

konsertHvert år siden festivalen ble arrangert første gang, har det vært mange gode musikere som har spilt for de publikummerne som har møtt opp dag etter dag. På listen finner vi både norske og utenlandske artister, og det er ingen tvil om at det store artistspekteret har vært med på å selge flere billetter. Festivalen finner sted i august hvert år, og det er som oftest en perfekt avslutning på sommerferien for mange.

 

Musikksjangre

Det har ikke bare vært én musikksjanger som har preget Øyafestivalen de siste årene. De aller fleste kategorier innen musikker har blitt dekket, noe som har vært til stor glede for publikum. Det har jo rett og slett vært mulig å få med seg en smakebit av alt innen musikk, og hvem liker vel ikke det? Mange av artisene for Øyafestivalen 2017 er allerede på plass, og det er også annonsert hvem som skal få æren av å avslutte hele festivalen. I år blir det nemlig hiphopartisten Lars Vaular fra Bergen som skal stå for dette. Det er ikke første gangen Lars Vaular har spilt på Øyafestivalen, og han har selv uttalt at han gleder seg til å komme tilbake. For de som så Lars Vaular på scenen for noen år tilbake, kan det helt klart bli spennende å se hvor bra han klarer å levere denne gangen. Det er ti år siden Lars Vaular ga ut sin første smakebit på den fantastiske musikken han lager, og på den tiden har han naturligvis fått seg mange fans som mer enn gjerne ser han stå på en scene i Oslo i løpet av sommeren 2017. Det er bare å løpe og kjøpe billettene så fort de er tilgjengelige, så har du noe å se fram til i august. Da har du også god tid til å planlegge festivalturen sammen med gode venner.