Jay Z – tilbake med ny plate etter 3 år!

Det er hele 3 år siden rapartisten Jay Z, som også er gift med Beyonce Knowles, kom ut med plate. Egentlig hadde artisten bestemt seg for å legge opp, men i november hele 3 år etter får vi atter ei plate fra rapperen.

Plate

”Kingdom Come”

Det har skjedd mye i Jay-Zs tilværelse siden han slapp ut siste plate, «The Black Album», i 2003. Den gang trodde vi det ble hans siste, men som de fleste artister kan vi nå glede oss til en ny plate med Shawn Carter alias Jay-Z om et par måneder.

Selve utgivelsesdatoen er ikke gjort offentlig enda, men i november kan vi glede oss over albumet som skal hete «Kingdom Come». Her har Jay-Z jobbet med stjerneprodusenter som Timbaland, Kanye West, Dr. Dre, og Chris Martin fra Coldplay, hvorav sistnevnte også har laget låten «Beach Chair», som du snart kan lytte til.

Har ikke hvilt på laurbærene

Det er kult å se artister komme tilbake etter en lengre periode unna rampelyset. Selv om det har vært stille fra artisten, har han ikke ligget helt på latsiden. Han har spilt inn plate med Linkin Park, ny skive og turné med R. Kelly. Han har spilt på Live8 og vært på verdensturné. Han har vært med på skiva til Kim Kardashians ektemann, Kanye West, og sin egen kone Beyonces album. Ellers har du også kunnet høre han på skiver fra artister som Rick Ross, Lupe Fiasco og Young Jeezy.

I tillegg til musikk har han og hans partner Beyonce  også blitt foreldre til datteren Blue Ivy oppi det hele, og det blir spennende å se om platen også er inspirert av deres øyensten!

En ”back to the roots”-plate

Med en kommende ny plate kan du også glede deg til en ny verdensturné neste år! Ifølge ryktene er kommende plate en «back to the roots»-plate. Selv om alt skjer bak lukkede dører, så vet vi at albumet har i hvert fall åtte låter der også Beyonce er med.

Den best betalte rapperen på verdensbasis!

Ifølge magasinet «People with money» er Carter den best betalte rapperen på verdensbasis med hele 75 mill $ i inntekt fra august 2015 til september 2016! Med slike detaljer på CV-en ser det ut som det går bra med rapperen, og det blir spennende å se om han beholder nominasjonen til neste år!

With Love from Jay-Z

Jaz-Z har et nett til en verdi av hele 215 mill $, der han blant annet har sine egne restauranter i Washington, «The Fat Jay-Z». I tillegg til burgerkjeden har han også sitt eget fotballag, «The New York Angels», dersom du elsker Jay og fotball! Han har også lansert sitt eget vodka-merke «Pure Wonderjay-Z-US», og på toppen av det hele kan de unge finne hans egen parfyme «With Love from Jay-Z» og en kleslinje «Jay-Z Seduction».

Artisten har meddelt at hvis han en dag føler at alle gode ideer ligger bak han, så gjør de det. Men la oss ikke ta noen sorger på forskudd.