Hiphop og film

Hvis man liker hiphop, er det ganske sannsynlig at man også er en skikkelig filmelsker. Ofte har man sansen for ting som har en viss rot i virkeligheten, men man kan også like en skikkelig action- eller eventyrfilm der man kan drømme seg bort en stund og bare gi seg hen til handlingen i filmen.

Det har kommet utrolig mange gode filmer de siste årene, og mange av dem er verdt å se om og om igjen. Hvis du ikke har lyst til å kjøpe alle filmene du vil se, kan det være en idé å klikke seg rundt på nettsiden Plejmo, som tilbyr utleiefilmer i mange forskjellige kategorier. Etter at det har vært mange ulovlige streamingtjenester på nett den siste tiden, er det nå bra at en side som plejmo.no har kommet, der alt går lovlig for seg.

For eksempel kan man finne filmer som Scarface, der Al Pacino spiller hovedrollen som den kriminelle kubaneren Tony Montana. The Man With the Iron Fists 2 er også på Plejmos filmliste, og hovedrollen spilles av RZA fra Wu-Tang Clan. Hvis du vil ha mer action, kan du også se RocknRolla, med Gerard Butler i hovedrollen. Dette er tre av de anbefalte filmene som virkelig er verdt å se, hvis du ikke har sett dem allerede.

Innen de forskjellige sjangerne på Plejmos filmliste kan du altså finne utrolig mange kule filmer. Det er også et pluss at mange av filmene inneholder skikkelig mange beats som gjør filmopplevelsen ekstra bra.