Gave til noen som er glad i musikk

Kjenner du noen som er glad i musikk, men som har det meste av musikken de liker? Om du kjenner noen som er glad i hiphop, er det mulig at han liker å vise det med noe bling et eller annet sted på kroppen, eller som en del av antrekket.

Derfor er det kanskje bedre å gi bort en opplevelse som gave? På Youwish finner du et stort utvalg av opplevelser som du kan gi bort og dele med en du er glad i.

Sangstjerne for en dag

StudioHvem drømmer vel ikke om å være sangstjerne – om ikke bare for én eneste dag? Nå har du muligheten til å la denne drømmen gå i oppfyllelse. Om du kjenner noen som er ekstra glad i musikk, er dette en tilnærmet perfekt gave.

Dette innebærer en hel time i studio med en profesjonell lydtekniker som får deg til å høres ut som en proff. Du kan spille inn fire låter, og dere får selvsagt ta med CD-en hjem. Man får hele tiden tips fra en profesjonell om hvordan man best mulig spiller inn vokalen sin. Har man en artistdrøm, eller bare ønsker å ha det moro, er dette en fantastisk opplevelse som muligens gir mersmak.

Innspillingen foregår i Bergen og koster 990 kroner per person. Dette er derfor en ypperlig paropplevelse man kan ha sammen i Vestlandets skjønne hovedstad. Bergen er kjent for sitt profilerte musikkmiljø, og popmusikk fra denne byen topper regelmessig lister og spilles jevnlig på landets største radiostasjoner. Det er derfor ingen tvil om at Bergen er det beste stedet å lære om profesjonell låtinnspilling. Bli derfor ikke overrasket om resultatet dere får med dere hjem, faktisk er langt bedre enn hva du hadde forventet.